Prækvalifikation: Hvem er med videre?

sep 5, 2016

Vi har nu udvalgt de fem leverandører, som får mulighed for at afgive tilbud på energidatabanken. Udvælgelsen trak ud og vi blev forsinket, fordi vi modtog langt flere ansøgninger end vi havde forventet.

Udbuddet på energidatabanken gik i gang den 1. juli 2016. Og i starten af august udløb fristen for at søge om, at blive prækvalificeret til at indgive tilbud.

Vi har fået mange ansøgninger, og vi har nu valgt disse fem leverandører til prækvalifikation:

KMD
Accenture
CSC
Atos IT Solutions and Services
GlobalConnect

De fem leverandører får nu mulighed for at afgive deres tilbud. Vi ser frem til at modtage deres tilbud og finde den leverandør, der skal hjælpe Energinet.dk med skabe energidatabanken og populært sagt: Sætte energidata fri.

En god evaluering tager tid
De mange ansøgninger om, at få lov at afgive tilbud på energidatabanken, er kommet glædeligt bag på projektleder Kristine Bock:

– Vi har været rigtig glade for, at modtage så mange ansøgninger om prækvalifikation. For at give alle ansøgninger en god evaluering, blev vi nødt til at bruge lidt længere tid end planlagt, men det har vi det fint med, nogle ting skal have lov til at tage den nødvendige tid.

Alle leverandører, som har ansøgt om prækvalifikationen, er blevet kontaktet med enten tilsagn eller afslag fra Energinet.dk.

Tilbudsfristen er udsat til d. 10. oktober 2016
Blandt andet fordi evalueringen tog mere tid end forventet, har vi også selv brug for ekstra tid til andre projektaktiviteter internt og skubber derfor tilbudsfristen fra d. 22.september til d. 10.oktober 2016 kl. 12:00.

Ny udbudsplan   
Så snart der foreligger en justering af udbudsplanen med datoer for de forskelige aktiviteter, giver vi leverandørne besked, men vi lægger også planen ud på energidatabank.dk, så andre interessenter kan følge med.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *